Cine suntem noi?

Amatori de moda. O gaşcă de oameni tineri. Outfit-changer. Cunoşti acel sentiment când unui om tânăr nu-i place să respecte ceea ce predică persoanele mai în vârstă și cei mai experimentați. Deci aşa a fost şi cu noi. Au încetat să ne intereseze tendințele modei pe care le-a impus fiecare mall. Cu capul în nori și în el cu idei noi despre fondarea afacerii de modă. Am riscat și am încercat să fim cei care arată ce este IN în modă. Călătoria noastră a început cu proiectarea și fabricarea tricourilor. Noi ne numim outfit-changer, deoarece am reuşit să dictăm stilul deja în șapte țări europene.

Multe noutăți şi piese de modă inovatoare

Tricouri basic, hanorace pentru cupluri, rucsace cu stil, tenişi ecologici. Sună bine nu-i aşa? Mai nou am adăugat câte ceva şi pentru uz casnic.

Treziți-vă în lenjerii de pat originale sau cumpărați perne noi pentru camera de zi. Dacă sunteți încăutarea unui cadou potrivit pentru un prieten sau părinți, cu siguranță veți aprecia colecțiile noastre personalizate.

Este o bucurie să cumperi

Tot ce vei gasi pe site, trece prin mâinile noastre. Proiectăm piese individuale, ne străduim să folosim numai materiale de calitate, le coasem singuri și controlăm precis imprimarea. Dacă se întâmplă că ceva nu este aşa cum ți-ai droit, ne poți returna piesa. În 100 de zile. Da, fără nici un motiv, nimeni nu va întreba de ce.

 • Design original

  Toate piesele le propun designerii noştri.

 • Materiale de calitate

  Țesături și alte materiale, preluăm numai de la distribuitorii autorizați.

 • Imprimare detailată

  Folosim tehnologii de calitate și durabile. După producție controlăm piesele individuale.

 • Cusături precise

  Produsele sunt cusute la noi în Slovacia.

 • 100 de zile pentru retur

  Exact. Şi asta fără a preciza motivul.

Inspirații Instagram cool