Meniu

Despre noi

Suntem un grup de oameni, care au in comun acelasi lucru - am obosit sa purtam aceasi lucruri ca toti ceilalti. Fiecare cunoaste acel sentiment ciudat, cand te afli in aceasi incapere cu o persoana straina, care are pe ea un tricou la fel ca si tine. Mall-urile de astazi ne ofera aceasi moda si ne obliga ca sa ne imbracam la fel in copi, ceea ce am vrut sa schimbam.

In acel moment am zis, ca incercam sa ne propunem si cream tricouri proprii. Asa s-a si intamplat si nu am ramas doar la tricouri. Oamenilor in preajma noastra le-a placut, de acea ne am hotarat sa producem mai mult.

Astazi suntem foarte bucurosi, ca nu ne-am speriat si am mers mai departe, deaorece bucuria din lucruri necunoscute, ne mai vazute si de trenduri putem sa o impartim si cu tine.

Toate produsele in e-shopul nostru le propunem si coasem singuri. Pentru fabricarea lor folosim doar materiale de calitate si aceasi calitate si la imprimare detaliata. Te poti baza, ca o sa iti vină acasa o bucata de haină de calitate si frumoasa.

DESIGN ORIGINAL

DESIGN ORIGINAL

MATERIALE DE CALITATE

MATERIALE DE CALITATE

IMPRIMARE DETAILATĂ

IMPRIMARE DETAILATĂ

CUSĂTURI PRECISE

CUSĂTURI PRECISE

TRICOURI ȘI HANORACE 100% DIN BUMBAC

TRICOURI ȘI HANORACE 100% DIN BUMBAC